Kontorindretning – RID Revision 2017-11-06T13:19:11+00:00

Project Description

Kontorindretning

Kontorindretning – RID Revision

– RID Revision

RID Revision kom til Procraft med et ønske om at få re-designet deres ankomstområde i kontoret. Tanken var at skabe nogle gode arbejdspladser for de 2 medarbejdere der skulle sidde i området, og at skabe en varm og venlig modtagelse for firmaets kunder.
Opgaven er blevet løst med en stor linoliumsdisk der omkranser de 2 medarbejdere, og som skaber et naturligt ankomststed for kunderne. Samtidig fungerer diskens inderside som reol for medarbejderne. Ud over disken er der blevet lavet et loungeområde med et stort formskåret tæppe og en designersofa i en nøje udvalgt farvekomposition.
Alt i alt en løsning der giver mulighed for at RID Revision kan tage godt i mod deres kunder, og kan fortsætte med at tilbyde den høje personlige service de er kendt for.

Se mere om RID Revision her
  • Design

  • Projektstyring

  • Montering

Resultat

KONTAKT OS ENDELIG

Har du en ide, som vi skal hjælpe med at gøre til virkelighed, så kontakt os endeligt.

Procraft ApS
Vejlevej 21
8722 Hedensted
53 76 75 74
mail@procraft.dk