ROOMY Wall

Et fleksibelt vægsystem med masser af muligheder!

Roomy Wall er et enkelt og fleksibelt vægsystem, der skaber mulighed for en dynamisk, funktionel og personlig indretning. Vægsystemet er tiltænkt kontor- og uddannelsesmiljøer, hvor der er behov for at dele eksisterende lokaler op i mindre rum uden at skulle bygge permanente vægge. Det brugervenlige modulsystem, kan nemt omformes og justeres af brugeren selv uden brug af værktøj, hvis man ønsker fornyelse eller en anden rumopdeling i sit arbejds- eller læringsmiljø.

Vægsystemets frontpaneler er lydabsorberende og bidrager dermed til at sikre en god akustik og et lavere støjniveau. Frontpanelerne kan farveprintes på begge sider og ved hjælp af det simple kliksystem kan panelerne vendes, klikkes på plads og skabe et helt andet udtryk på få sekunder uden at lave en ny modulopstilling.

Roomy Wall er udviklet på baggrund af en miljøvenlig omtanke og bæredygtig økonomi, blandt andet med hensyn til følgende:

  • Lang levetid og stor brugsværdi
  • Multifunktionelt og tidløst design
  • Adskilbarhed
  • Materialesortering
  • Reservedele

​Et Roomy Wall modul leveres som en samlet ramme. Der findes tre modulstørrelser; Large, Medium og Small. Alle Roomy Wall moduler er designet til at passe sammen uafhængig af størrelse.

 

Materialer:

Rammemodulet af aluminium samlet med hjørner af stål. Frontpanelerne er en lydabsorberende filtplast af 100% polyester med UV-tryk. Samlings- og vinkelemnerne er af stål og hjørneclipsene i indfarvet POM.

De forskellige materialer der indgår, adskilles let og sikrer derved en optimal affalds- og genvindings håndtering.

Foruden den støjdæmpende effekt er Roomy Walls frontpaneler fremstillet af genanvendelig plast bl.a. fra gamle drikkeflasker og er slidstærkt, genbrugeligt, brandhæmmende og Økotex-certificeret.

Roomy Wall afgiver ingen farlige dampe eller kemikalier til omgivelserne, og ved slitage eller skader kan alle delkomponenter leveres som reservedele.

Farvetryk:

Roomy Walls frontpaneler kan farvetrykkes på begge sider efter ønske og efter en specifik trykfil. Roomy tillbyder også færdigdesignet grafiske tryk – se under Frontpaneler.

 

Test og godkendelse:

Roomy Wall er godkendt ifht. EN 1023-1/2/3. Denne standard specificerer prøvningsmetoder for stabilitet og for opbygning af skærmvægge.

​Test af absorptionsegenskaber i henhold til EN ISO 354, som beskriver en metode som bestemmelse af materialers lydabsorptionskoefficient ved måling af efterklangstid i rum.

 

Miljø og bæredygtig økonomi:

Roomy Wall er udviklet på baggrund af en miljøvenlig omtanke og bæredygtig økonomi, blandt andet med hensyn til følgende:

  • Lang levetid og stor brugsværdi
  • Multifunktionelt og tidløst design
  • Adskilbarhed
  • Materialesortering
  • Reservedele

Det er vigtigt for os i Roomy, at produktet får så lang levetid og stor brugsværdi som muligt, og derfor har vi ikke blot skapt et slidstærkt kvalitets møbel, men også et stykke inventar, som nemt kan justeres, hvis behov og ønsker ændres over tid.

Alle Rommy Wall moduler kan genbruges i andre opstillinger, samtidig med, at man nemt og enkelt kan ændre udtryk, farve og grafik på vægsystemet ved at vende eller skifte frontpanelerne. På denne måde, skal du ikke ud og investere i et helt nyt rumdelersystem, men blot justere modulerne eller udskifte frontpanelerne, hvis behov, ønsker og trends ændres over tid.

Alle Roomy Walls delkomponenter er adskillelige. Dvs. at ved slitage eller skader kan alle delkomponenter bestilles som reservedele, så produktet ikke skal kasseres, hvis noget går i stykker.

 

KONTAKT OS ENDELIG

KONTAKT OS ENDELIG

Freddie Kristensen
Projektleder

Telefon: (+45) 29 73 80 70
Email: fk@procraft.dk

Janni Eskerod
Projektkoordinator

Telefon: (+45) 29 73 50 71
Email: je@procraft.dk

Jimmy Nielsen
Lager | Montør

Telefon: (+45) 29 73 86 81
Email: jn@procraft.dk

Niclas Primholdt
Montør

Telefon: (+45) 29 73 04 02
Email: np@procraft.dk

Ruben Kirkegård
Projektleder

Telefon: (+45) 53 76 75 74
Email: rk@procraft.dk

Har du en idé, som vi skal hjælpe med at gøre til virkelighed, så kontakt os endelig.
Procraft ApS
Vejlevej 21
8722 Hedensted
53 76 75 74
mail@procraft.dk